Saturday, March 26, 2011

Earth Hour 2011

salam

Daa post yang ketige hari ni. Saje nak tulis banyak banyak sebelum tamat tempoh untuk berblogging. Yep! Earth Hour hari ni kan? Lupe? Betol laa. Hari ni. So kite beramai ramai laa tutup lampu unutk selamatkan bumi kite ni. Bumi tempat kite main, tempat kite tidur, tempat kite makan and sume sume laa. Tapi kalau yang ade yang masalah tu tak payah laa nanti memudaratkan baru tau. Ceh aku ni pandai pandai je buat peraturan sendiri. tahun lepas & sebelum ni kau orang buat tak. Tengok dekat YouTube pon die daa salurkan untuk tutup lampu ;]

( click untuk lebih jelas ;] )

Nah video die. Aku taa belajar lagi nak post HTML dalam entry. Bagi sape sape yang rajin nak tengok, tengok laa. Tak kisah pon kalau taa nak tengok. Tak nak pakse. Sila Tenyeh Saia!

Hah. Kau orang tengok laa advertisement tuh. Aku daa cari yang paling pendek daa. So marilah kite bekerjasame padam lampu sume & main sorok sorok. Wah best giler -.-". Tarikh 26 March 2011. Pukul 8.30. Aii, tutup lampu selama 60 jam saat je. Tak lame sangat pon. Okayy. Jom kite padam lampu same same hari ni !

WHEN YOU SWITCH OFF THE LIGHT, YOU SWITCH ON A BETTER DAY :)

Baca and comment banyak banyak!