Friday, February 25, 2011

PIBG ? oh tidaak !


salam ,

ouuu. malasnye esok dah kene attend mesyuarat PIBG sebab dd dapat anugerah :) kalau tak disebabkan anugerah tu confirm dd tak pergi , hahaha. kene kumpul pukol 7.30 pagi. gile awal ! mesyuarat PIBG biasenye die buat ape hah ? selalunye mak dd aje yang pegi , dd tak pegi. lewat tak habis ? pengawas kene bertugas ke ? ade lah geng kalau macam tuh. nana chaiyok datang mari , haha ! nak pergi Kuantan pulak lepas mesyuarat PIBG. ayah dd nak servis kerete & ambik spek baru. adoyaii :) tak pe tak pe manela tahu jumpe lagi barang justin bieber ke. hoho.

dengar dengar kadet polis ade buat khemah. nak pegi sebab dah lame dd tak join khemah. rase rasenye last sekali dd khemah mase darjah 4. gile lame tak pegi khemah ! khemah ayah dd ade. boleh la pinjam :)

satu lagi , dd just nak wish Happy Birthday to Natasya Sofia & Nana Nas. semoge panjang umo , dimurahkan rezeki & ceria selalu. jangan nakal nakal tauu. Nana baru balik dari camping mesti penat kan. banyakkan berehat jangan duduk mengadap lappie je , haha :) nana , present datang menanti ;D. sambutlah birthday dengan seronok ye. nana cepat cepat buat homework ye , takut takut nanti tak siap. sir marah nanti , hehe :D

OFF , bye <3
Baca and comment banyak banyak!

2 E7:

Arpiiz said...

PIBG. huish, lame tu, mau ambik 5, 6 jam..
hahaha, grau je..
apa2 pon congrats sebab dapat hadiah..

Dee Dee Kidrauhl said...

hahaha , 5 jam ? confirm dd x pergi
thanks :)