Saturday, February 26, 2011

Contest Blog Paling Comel Lote (:


salam ,

dd telah ditag oleh Cik Qoloh untuk sertai pertandingan ini. wow ! macam menarik je. nak nak lagi ade gamba justin bieber situ (:

syarat syarat penyertaannye ialah :

 mesti ade blog

     warganegare Malaysia sahaja

         terbuke untuk laki & wanita dari semue umur

         wajib follow blog yunnie dan bha. kalau tak automatik kluar

 kene buat entry pasal contest ni dan letakkan banner di atas

 tag kan kepada tige orang rakan blogger anda & pastikan 
             dieorang tahu yang dieorg di tag

 lepas buat entry korang perlu comment di antri yunnie 
             atau entry bieyha

 kontest ini akan terbatal jike peserte kurang daripada 10 orang 
             dalam mase tige hari

 dd nak tag - arissa , huda , oya (:

kalau nak tahu dengan lebih lanjut , sila tenyeh sini !










Baca and comment banyak banyak!

2 E7:

~BieYhA Bieber~ said...

apesal x linkkan url blog byha and alyn terus? haha :)

Dee Dee Kidrauhl said...

mase tu dd dah tutup blog bha ngn alyn so x ingt url , hehehheh