Thursday, February 24, 2011

Sukantara :)


salam ,

hari isnin lepas sekolah dd start buat latihan sukantara sampai hari rabu :) memang best giler tapi penat laa jugak. balek rumah mandi trus buat homework. x kah penat ? tapi demi dapatkan mate untuk rumah temenggung dd sanggup !

hari pertame :D

hari pertame buat latihan lari 100 meter. mule2 rumah panglima- merah , diikuti rumah bendahara- kuning , rumah laksamana- biru & rumah temenggung- hijau. temenggung last sekali ? ayoyo :) lame jugak laa tunggu sampai turn rumah temenggung lari. dd ngan nurin mangat nak lari nihh, HAHA. tapi tak dapat nombor ponn :( sekurang-kurangnye dapat 1 mate daripade x dapat langsong.

cari laa nana & the geng lain selepas siap lari tu . tengok2 nana tengah makan ice cream. gile mangat ! biase doh nana kan. buat mende sume mangat. terliur plok seposen dua , gi laa beli ice cream ngan nurin. nana plok suruh beli satu lagi ice cream. rilex jela biasela orang mintak tolong beli. rupe-rupenye nana dah makan tige batang ice cream. nana. nana. dah terlebih semangat dah tu , haha

then , balek

hari kedua :D

hari kedua buat lontar peluru & lompat jauh. kali ni berpecah rumah merah & kuning buat lompat jauh dulu , rumah hijau & biru buat lontar peluru. naseb baek hari tu temenggung start dulu jadi temenggung boleh balek awal :) buat lontar peluru dapat 0 mate. al-maklumlah saye ni bukannye gemok sangat. setakat 40kg manela larat nak lontar peluru tu.

buat lompat jauh pulak selepas siap buat lontar peluru. ternyate lompat jauh best jugak. dd ingat tak best sebab mengenangkan peristiwe darjah 4. haha , tak yah cerite lah ye buat malu je. lompat jauh kene buat dua kali cubaan & dd dapat dua-dua 1 mate. yay ! 2 mate untuk temenggung , haha.

then , beli ice cream lagi sbb dah pesan kat pak cik tu suruh bawak banyak2 , haha. makan punye makan then , balek. HOME SWEET HOME <3

hari ketige :D

hari ketige hari last ! hanya kategori P15 je buat latihan sebab orang lain sume dah siap. P15 sesat x siap ag , haha. hari ketige buat 200 meter. best giler lari. dah lame dd tak lari jauh2 , haha :) rumah temenggung rumah yang ketige buat latihan. nasib baik tak yang last macam hari isnin tu. dd dapat nombor due , laju tak dd lari ;D

dd ngan amy lapo lepas lari tu. ajak lah pegi SUNWAY. beli maggie. makan makan. dah lame dd tak makan maggie. betol dd cakap. pegi beli satu lagi mangkuk maggie lepas habis yang satu lagi tu. can you believe it ? tak pernah dd makan 2 mangkuk sekali gus. ala, sekali sekale tak pela kan. satu mangkuk manggie tu tak cukup la sikit sangat. sape setuju ? angkat ibu jari kaki ! haha. naseb baek bawak 10 hengget time tu, cukup lah duit unutk beli 2 mangkuk maggie.

then balek. cube teke kiteorang balek pukul berape ? 6 lebih. time tu dd , amy & nurin je ade. geng lain dah balek :) gile lambat. latihan abis kol 4 lebih balek pukul 6. boleh tahan arh. tak pe balek lewat pon hari khamis dd & mirah dah cadang tak nak pergi sekolah esok. skipping school yay !

memandangkan keje math & ps tak siap lagi terpakse la kene OFF. bye ;DD enjoy reading.




Baca and comment banyak banyak!

4 E7:

::nuRuLaDHar:: said...

waaaaaaa..rindu zaman skola2!! sob2...

Dee Dee Kidrauhl said...

haha , akak dah abis sekolah ea ?

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/

twinscraftlife said...

Hi! please do visit our blog! we sell
purely handmade products such as pouch,
earrings, cards, hp strap, cute items!
쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
http://twinscraftlife.blogspot.com/