Friday, April 1, 2011

Who The Hell Is She? -.-"

Salam

Entah mimpi ape aku semalam. Pagi pagi dah tulis post. Bace tajuk atas. Yep! Orang tu ialah REBECCA BLACK. Korang kenal? Aku tengok kawan facebook aku ejek die Friday. Friday. Sampai dekat Formspring dieorang tanye soalan " What do you think about Rebecca Black ". And dieorang jawab Friday. Aku pon tanye ape kes ejek die Friday? Dieorang cakap pergi dekat YouTube cari lagu Rebecca Black-Friday. Batak terkejot aku dengo lagu die. Haha. Suare tak sedap langsung. Suare kemek and macam katak panggil hujan. Just Kidding. And and and, die tiru tone lagu Baby Justin Bieber. Bengang giler. Cube dengar chorus die Its Friday. Friday. Gotta get down on Friday. Video layan diri. Tak de mood nak post dekat sini. Alaa, pergi dekat YouTube, search ---> Rebecca Black Friday. Jumpe la nanti. Tu pon nak suruh ajar. Haha.

Satu lagi, ramai giler orang kutuk die. Macam macam dieorang kutuk. Tak termasuk aku. Penuh satu page die orang kutuk. Orang negare barat laa :) Tak main laa Malaysia ni. Haha. *Perasan Tan. Tak percaye? Meh aku tunjuk.

( click untuk lebih jelas )

Kan dah cakap tak percaye. Kesian pulak aku tengok. Muke cantik suare tak sedap orang kutuk. Yang aku hairannye kenape dieorang nak kutuk. Pedulikan jelaa. Ni nak kutuk kutuk. Macam laa korang boleh nyanyi nak kutuk kutuk orang. Ish. Pelik betol manusia zaman sekarang ni. MACAM MACAM HAL! -.-"

And and and aku baru ingat Hari ni April Fool. Nasib baik Amy ingatkan. Haha. Orang cakap tak baik sambut April Fool. Ye ke? Tapi aku tak sambut. Cume kenekan kawan kawan je. Bak kate Amy :

KALI NI APRIL FOOL HARI JUMAAT. TAK BEST. TAK BOLEH KENEKAN KAWAN KAWAN.

Haha. Amy. Amy. Tapi betol jugak kan? Tak boleh nak kenekan kawan. Nak buat macam mane sabo jelah. Satu lagi sebelom OFF. Nak mencelah pasal Justin Bieber pulak. Hari ni kan Aril Fool Day. Tengok gambar kat bawah ni. Thanks to Ummi. Beliebers memang helpful ;].

( click untuk lebih jelas )

Nak buat? Jom! Tapi pastikan facebook REAL Justin Bieber. Tahu tak yang mane? Cari sendiri. Die tak kasi sebarkan sebab bukannye semua orang minat die. Khas untuk beliebers je. Kalau nak bagitahu dekat chatbox :P. Padan muke. And bile aku dah bagi berterime kasih sikit ;]. Okayy


Bye. OFF.

Baca and comment banyak banyak!