Thursday, February 3, 2011

Minah oh Minah


salam readers , sori ye lme x update smlam pon x sempat .. sblm dd terlupe , dd nak ckp sesuatu.. sesuatu important .. SELAMAT TAHUN BARU CINA ! .. kahkahkah :DD

okayy tujuan dd tulis post nih untuk nak cerite kat korang pasal minah sewel + perasan nihh :119::119:
legenye dd dah dapat tahu sape sebenarnye minah visitor tuhh ...untuk pengetahuan korang sume , dd dah dapat tahu dah spe org nye ... eleh , tulis kt cbox org visitor , pastuh x letak link .. mcmlah dd x leyh nak track die ...:face66:


( :99: untuk lihat dengan lebih jelas )

perasan orang tiru blog die .. eleh , x de orang lah nak tiru blog cap katak ko tuhh .. lain kali cakap jelah yg ko tuh x de keje selain nak kutuk orang .. dd malas dah nak cakap bnyak2

satu je pesanan untuk ko : sebelum nak kutuk org cermin dulu diri kt cermin ko tuhh .. mcmlah ko tuhh perfect sngat nak kutuk orang sesuke ati ...

okayy , untuk maklumat lbih lanjut sile ke cbox dd ye ...:131: bye !


Baca and comment banyak banyak!

6 E7:

AyinAyob said...

huish. apehal die tuh?

Dee Dee Kidrauhl said...

ntah .. perasan hahahah

Qila said...

eshhhh , ape kes nth ngn minah tu ? tak pasal pasal kutuk blog yg cantik nie ..

Dee Dee Kidrauhl said...

hahahhaha ..
sbo je lah

♥BELLALICIOUS♥ said...

didi, akak pun kena benda yg same. which is ade minah ni ckp akak tiru style dia blog and whatsoever. org mcm ni kite ignore je. sbb dia takut bayang2 sndri sbnrnye

Dee Dee Kidrauhl said...

ye , btol3 ... lepas dd blas blek tuhh , turs x blas .. pdan muke .. da lah tulis kt cbox org xltk link , mclaa org x leyh nak track die