Thursday, February 3, 2011

Jom pegi same2 !




salam ...

korang sume dah tahu kan yang justin bieber akan buat konsert di Malaysia .. cube korang teke dd ble pegi x ? cepat ! jawab , jawab .. tet ! mse da abis .. kahkahkah

yeye ! dd x bley pegi :119: .. nak pegi , nak pegi ! ala , nape x leyh .. sebenarnye dd x tnye ag mama papa dd sbb da tahu dah mmg x boley .. jelesnye tgok org da beli tiket .. ade sorang kat sekolah dd , kakak form 3 , die bley pegi .. die ambik tiket yg RM 498 ... geram nye ! mahal gile , frot row plak tuhh ... mne bley ! mne bley ! .. tolonglah dd nak pegi ..:face13:

dd nak nihh .. satu je .. tolong lah bagi !!!! dd nak nak nak nak sangat bende uhh .. tolonglah bgi .. bukan dd mintak bende bukan2 pon , dd mintak tu jehh .. tolang .. awk baek kn .. kn kn kn ?

ini ialah tiket konsert justin bieber di malaysia .. tipu ? tgok btol2 .. bwah tuhh ade tulis DATARAN MERDEKA dan tarikh nye 21 april 2011 .. tgok btol :q::s:

tgok nihh kaunter tiket nye , mne aci ! ya allah , tekanan melnde jiweku .. tolonglah



dd nak pegi sangat2 .. untuk pengetahuan korang , dulu kan dd ade buat entri pasal dd da x suke kat justin bieber lagi .. tapi tampaknye dd x boley nak lupekan die lagi:n: .. mcm mne nihh .. tolongla dd .. tersekse sangat .. korang janganlah sesekali nak cube bieber fever nihh .. apabile korang dah berjangkit , susah nak SEMBUH ! betol , dd x tipu ...

dd da jtoh hati ngan lagu2:a3: die ngn tuannye :97:.. adoii~ susah btol ,:face31: .. tidur x lene .. asyik teringatkan die je .. kahkahkah .. yg tulah unsur tokok tambah saja ya , x delah lah smpai x lene tidur .. tu da tahap maksima dah tu ...

lagu heartache ngan ride best wokk ! first part kgu headache best gler ... dd suke mse die ckap ... che wah ! tpi x pela .. bile2 ke dd berangan sorang jelah dalam bilik ... berangan dd pegi konsert justin bieber , jerit nme die mcm org gile x tentu pasal ... naseb2 .. nak buat cmane.. terime jelah ...

i'm obsessed with him !!:133::face2: bye !

Baca and comment banyak banyak!

1 E7:

Dee Dee Kidrauhl said...

sori , dd terpkse luahkan perasaan tension dd di sinihh ye :)