Wednesday, February 16, 2011

Bieber Upset at Grammys -.-"




salam


untuk pengetahuan korang , pada 13 februari telah berlangsung satu majlis anugerah atau lebih dikenali sebagai Grammy Award di L.A. Majlis tersebut ditayang di tv pada 14 Februari , channel StarWorld .. che wah ! gile skema ayat ...

and guess what Bieber buat performance dengan Usher n Jaden Smith ... ayoyo ! hensem gile babeng .. matured gler nampak .. die dengan usher ~ OMG , die ngan JSmith ~ Never Say Never .. bangge Will Smith sekor situh .. hahaha , and justin bieber dinominated kan Best New Artist .. excited ? saye tahu , sye pon sme .. sblom tergedik2 kat situh , nominated dicalonkan je bukannye die menang .. menang atau x nnti lerr citerr .. x s
uspense r kalu gituh ...

lepas buat performance tuh , tibe le mse yang dinantikan oleh jb ... *asalayatakuskemasangatharinih?* cube teke sape menang ? justin bieber ................................................. X MENANG ! yes , x menang .. kesiannye die , sebek sekor die kat situh ... nak tau spe menang ? ni hah .. pompuan plus negro !


x faham ? dd pon mule2 x faham ... bengong sebentar .. yang sayur tuh ialah asparagus manakala pompuan tuh nmenye esperanza .. x perasan lgi ke ? nme esperanza nak dekat same lar dengan asparagus .. hmm , mmg x ptot die menang .. sepatutnye a boy from canada .. bukan pompuan negro nihh .. daa terlebih emosi dah ni ....


orang pon vote justin bieber menang .. mne boleh minah negro tu menang ...
( As for the awards...of course I wanted to win. Its been & still is a dream to win a grammy. Was I upset...yes. But I was happy for her also )
~taken by JB twitter~

satu lagi , satu lagi .... korang nak tahu Lady Gaga datang dalam bentuk telur .. ya allah ! pelik btol la minah tuh .. x sakit pinggang ke ... dah la bentuk tular tu bujur , badan ko tuh bukannye bujur . ape2 aje .. harap2 x patah pinggang la ye ..

untuk gambar sile ke laman web google images .. search sendiri yep ... layan diri2 ..
hahaha , bye
DISAPPOINTED ..

Baca and comment banyak banyak!