Friday, April 1, 2011

Contest " Blog Saya Comel Kan? "

Salam

Dah lame tak masuk contest. Selama ni masuk bukannye menang pon. Tapi mane tahu kali ni kan? Cube cube je masuk. Haha.


  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry di blog Nadd atau entry di blog Tasha untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011


    Nak tahu lebih lanjut? Picit Nadd atau Tasha yang warne pink tu. Harap harap menang la yer ;]. Okayy. Bye. OFF. Lastly saye nak tag :

    Awak
    Dia
    Mereka

    Baca and comment banyak banyak!