Saturday, February 19, 2011

blog saya macam tuhh kee ?

salam

dd just nak pandangan korang , korang rase blog dd BERAT x ? ape yang dd maksudkan mcam bile bukak blog dd lambat x kluar ? sbb fb friend dd ade tegur ynag blog dd berat , sbb tu dd nak opinion korang .. sila reapon ye .. kalau berat dd akan cube sedaya upaya untuk membuang segale bende yang tak berkenaan da rase menyemak ajee :)

satu laggii , kawan dd ade cakap yang blog dd penoh dengan JB ... sori ye kawan2 .. dd ngaku yang blog dd penoh dengan JB .. cerite JB je , cerite pasal dd x de .. tapi x tahulah kalau korang berpandangan lain dengan kawan dd tuhh ....

sile komen untuk beri pendapat ye ... terime kaseh :D

I WILL TRY MY BEST :)

Baca and comment banyak banyak!

2 E7:

NOOR FATIN said...

xla, xberat pn. sy bukak ok je :)

Dee Dee Kidrauhl said...

ouu , ok
terime kasih :)
maybe line time tuh lmbat kot