Saturday, January 22, 2011

L.I.F.E !

1.NENEK

haishh , hari nih pergi Kuantan .. pagi2 da pergi Kuantan sbb kene hantar nenek jumpe doktor pakar for appointment ... selalunye ayah dd yang bwak tpi hari nihh ayah dd ade khusus BI , so mama dd la kene hantar .. nenek dd nihh die x leyh jalan sngt .. klu jalan mesti ade org pimpin , x kanlah mama dd kene pimpin sorang .. mama dd bukannye kuat sngat , HAHAHAHAH .. disebabkan itu , dd x leyh g seminar .. esok cg nak jmpe plak org yang x datang seminar .. naseb2

2.PENGAWAS

kadang2 pengawas nihh x reti nak gune kuase die .. kdg2 terlebih kuase , kdg2 terkurang kuase .. yang sorang nihh terlanjak kuase suda ! aku tahulah yang sye pelajar putih awk pelajar biru , tapi janganlah gune kuase tuhh over sngat .. bru sekejap jdi pelajar biru nak tunjuk power .. pi lahh ! sebelum nak tegur org tuhh , cermin dulu kat mane awak berade .. kalau nak tegur pon agak2 lah .. saye sedar sye nihh sape ... kalau ye pon , jgnlah mrah mcm tuh .. x leyh ke cakap baek2 , ni nak tengking2 , marah2 plak .. naseb baek dd nih sbo org nye klau x lme dd da sound die ... pelajar putih lah ktekan , x de kuase ...

p/s : post nihh x de kene mengene langsung dlm kawan rapat dd ....

so disebabkan tengah bengang nihh , x leyh citer pnjag2 .. nanti terlebih sudaa ! HAHAHAHA , bye 



Baca and comment banyak banyak!