Friday, January 21, 2011

Happy Birthday , Girl !

heyy , fyi smlam birthday kawan dd tau .. name penoh die Nur Amelia Syahida bt . Abd Mobin .. dd panggil die Amy , hebat x name die ? HAHAHHAHAH .. mase mule dd teringat mse ari selase , 18 /1/2011 ... mase tengah sembang2 dengan geng2 lain , Amirah cakap " ehh ! esok birthday Amy ! " .. kelam kabut sekejap ... x tau nak buat surprise ape ... bincang2 .. kiteorang cadang nak buat sruprise time rehat ... konon2 nye Nana ( geng kiteorg ) x tahu lar , berlakon dpan die sekejap .. pastu Amirah bagi die muffin ngan hadiah .. dd bagi hadiah , n farzana bagi hand-made card ... mmg excited , x sabar nak tunggu rehat ...

pada keesokan harinye , waktu yang dinanti2kan telah tibe ... kiterog excited nihh .. nana bersemangat nak berlakon .. sampai2 kantin je muke amy masan semacam je .. die sedih kot , die ingat kiteorg lupe birthday die , HAHHAAHHAH .. sabo je lah .. Farzana plop lambat sampai so kite cadang untuk teruskan je sbb time tuhh amy da siap makan da .. die da nak blek kelas dah , tkot x sempat jehh .. nana bukan maen ag berlakon nih , pastu tibe2 kite hulur hadiah , terkejut muke amy time tuhh .. lepas amy da senyum balek ! HAHHAHAHA .. amy , amy ... then , farzana sampai die pon bagi kad tuh .. comeyy gler !

dd just nak wish kat amy HAPPY BIRTHDAY , GIRL ! hope amy :

~ may Allah bless u
~ sehat
~ panjang umo
~ dapat staright a's punyer
~ sori kalau saye ade terkasar bahse dekat awak , maafkanlah kesilapanku
~ sori hadiah tuhh simple jer
~ harap2 awak simpan hadiah tuhh sampai tua ( kalau boleh sampai ade janggut ) , HAHAHAHHA
~ tahun nihh sambut raye lek lok *lambatlagipadahal*
~ yg paling penting , jangan lupe kawan di sinihh nye ,, di sinihh sentiase ingat di sane :DD

nak kenal spe orang nye ? tenyeh sinihh ...

Baca and comment banyak banyak!

1 E7:

Dee Dee Kidrauhl said...

amy , i love u , comment dii sinihh ye .. dd sentise menunggu