Friday, January 21, 2011

Blog saya kemas dan pinky !

hello ! tajuk tuhh bukan maknenye saye nihh gedik ke ape .. tuhh termasuk dalam syarat kontest nihh :DD
Mesti wajib follow blog ikha , kalau korang cakap da follow tapi kalau ikha tgk dekat senarai follower ikha tk de nama korang , serta merta ikha buang nama korang..

Ambil banner contest ini oke ? - OKE,
Tag 4 orang bloggers . Pastikan bloggers tu tahu yang korang tag dorg..  


-Qilah
-Amy
-Nana
-Erin

Blog mestilah kemas..
Oke , jika blog korang bertemakan warna biru , pink , purple , hijau atau apa2 warna tema , korang just buat nama contest tu jadi : Blog Saya Kemas Dan (Pinky , Hijau , Purple , atau tema blog korang lah..)Paham?? Paham?? Paham?? Kalau tak paham tanya kat shoutbox oke..


Buat entry pasal contest ni..
Mesti lahh tinggalkan link entry contest korang itu..WAAJIIBBB!!!!!!(kat shoutbox ataupun dekat komen oke??!)


Ikha akan batalkan contest ini serta merta kalau peserta hanya ada kurang daripada 10 orang..Sebab itu ikha suruh korng tag orang..
Tarikh tutup nya ialah pada 1.5.2011 . *kalau ada perubahan ikha akan beritahu..*

Baca and comment banyak banyak!