Saturday, January 15, 2011

Bieber Fever

hey ! hari nih dd nak bagitau tntg perkare yg korang rse x penting , tpi bgi dd ia amat penting ... berite ini ialah sebuah berite buruk ... dd just nak bgitau yang bieber fever dd berkurangan .. bgun pagi bieber fever dd da berkurangan , sbb .. antare reasons die ialah :


~ sekarang nih dd da x leyh on9 waktu persekolahan , dd bleyh bukak weekends je .. itu bermakne dd da kurang bukak fb sedangkan melalui fb lah dd keep in touch dgan JB .. mcam dulu JB ade nomination ke , dd excited nak mampos ! mcm org gile , HAHHAHAHAH .. tapi sekarang mampus mu r , kesah ape ak ....

~ yang kedua ialah contoh nye family dd cakp " dd , bieber ! " .. dd sokmo ckap biar r , dop suke doh .. sbb dd x tahu nak react ape , so dd ckap je lah mcm tuh , tpi dlm hati still suke ag .. jadi setiap org pnggil dd sokmo ckp mcm tuh , so the result is dd mcm terikot2 , mcm dd menafikan JB ... sbb tu da berkurangan skrg nih

~ dan yang ketige ialah JB pergi delete plop fb die yg dd main mesej ngan die ....sekurang2 nye dd bley gop chat ngn die ke mse weekends , nih tros delete .. dd sokmo2 tengok notify dd tkot2 die blas .. pastuh , sokmo tido lwat semate2 nak tunggu die on9 , die sokmo online kol 2 , 3 pagi ... dd  pikir2 blek , dd jadi mcm org bodo tunggu die .. tngok2 dd nih seolah2 invisible pada die , tu andaian dd je ... so skrg nih dlm hidop dd  x dopp doh larr JB ...

tulah sebab2nye , tpi dd suke ag kt die , tpi suke acuh x acuh je la .. x lah suke sungguh2 ... so klu ade org tnye minat spe dd bley JB .. klu dd jawab dop minat spe2 kekgi org kbo yg dd nih ketinggalan zaman plop , x  minat musik lar .. ish3 .. HHAHHAHAHA , JB jdi umpan dd untuk cover lain je lah .. setakat sinih je lah , bye !

The Owner , Dee Dee Kidrauhl <3

Baca and comment banyak banyak!