Sunday, December 5, 2010

I've been taggeD again :)

thanks to Budax Gemox lagi sbb da tag dd .. HEHEHE ..
bnyak jugak soaln dye .. okayh , jom start skrg ..
1 , 2 , 3 jom ! * tiru idea nana skit ya , jangan mra *
( sharing is caring ) :D

1. ape bende yg korang akan buat / amek after bangun pagi ?
dd akan bangun pergi kt mejesolek dd , amex getah spring .. then , tros g dpan tgk tv :)
* everyday *

2. 2 habit yang korang cube jauhi ?
:: facebooking plus blogging smpai berejam2
:: dengar lagu yang same berulang2 kali

3. artist yg korang rse ' berhati mulia ' ?
of course dd choose Justin Bieber ... sbb die da create lgu Pray khas untuk org yg sakit di SA pastu for soldiers yg berperang untuk negara .. hasil duet dye jual album tuh dye derme kepada hospital ape ntah .. dd pom da x ingat , tpi yg penting di America ... pastu die belanja fans die pergi Disney Land ..
HAHA .. baek nye die :)

4. korang marah x kalau ' someone ' da bocorkan rahsia korang ?
weii , mestilah ! nak tahu sngat rahsia orang pastu x reti nk jage ..
mulut tempayan sngat ...

5. ape yang korang akan buat kat ' someone ' nih even die bff korang ?
erm .. klu dye buat mnde ringan jer , bley dimaafkan .. tpi klau die buat bende yg dd marah absolutely dd x akan maafkan dye .. * maybe someday * .. dd still kwan ngan dye tpi x close mcm dulu , x kwan ckp sombong plak
:D

6. channel yang korang paling suke ?
HBO , StarMovies , E! , StarWorld

7. korang rase korang pakar dlam what bidang ?
idk ..  x de kepastiaan 

8. Blogger(s) yang korang gemari ?
:: Budax Gemox
:: Qila vs Petai
:: Amy NimoNimo
:: Nurin Nazifa
:: Az

9. pernah stay up sampai pagi BUTA ?
pernah .. why ? i can't tell u .. secret !

10. describe pasal korang
ala .. nana kn friend sye ... x kn x knal lgi sye nih cmner ..
so x yah trang ea

11. tag lar sape2 yg korang rase nak tag :D
Az , ShiRa
da 2 org jer .. mlas nk tag bnyak2


Baca and comment banyak banyak!