Sunday, December 26, 2010

Holiday

hey guys ! korang sume tahu kan yang dd blek kampung kt Muar , so da alang2 blek tuh baek pergi Melake skali .. satu jam je dari Muar .. kat Melake ade mcam2 but dd pergi sikit je .. sbb da perna pergi .. buat ape pergi tempat sme je , buat habis duet jer .. kn kn kn ? sape setuju ? angkat kaki !~ .. HAHAHHAHAHAHA ..

okay ! first place dd pergi mse sampai ialah di Hatten Square at Mahkota Parade , buat pe ? shopping ler , jalan2 .. tengok2 tapi x beli pon .. HAHAH ... kat dalam tuh sejuk nak MAMPOS ! ala ~ Xmas lah ktekan , Xmas mesti ade salji dah kat Malaysia x de salji so die bukak lah air-cond kuat2 ... btol x ? *macam2 andaiannye * 

Then , cadang nak balek tpi x jdi , so kiteorg decide nak g Menara Taming Sari , wah ! macam menarik je bunyi nye , nk tahu mehh dd cerite ... menara tuh tinggi gler , x ingt brpe height die ... skali naek 66 orang mse die 7 minit .. sekejap je kan ? ish3 ... tujuan die adalh untuk tgok pemandangan Bandar Bersejarah ...

bende nih bkan nye mcm SPACE SHOOTER tuh , mnde ni slow je .. so jgan salah paham plop ...
:))







Then , kiteorg pergi kt Pahlawan Walk ... mase sampai situ , kiteorg g kt tmpat jual pets .. ade sugar glider , rabbit , mangrove , hamster , landak n yg paling best de SCORPION n kiteorg pegang ! pergh -.-" , tkot gler ... nak pic , nah2 ...



HAHAHHAHAH , ok x ? then , kiteorg makan .. then balek .. blek kol 10 lbiyh smapi kol 11 lbih .. normal r tuh .. kn kn kn ?
done writing , bye ...

Baca and comment banyak banyak!

1 E7:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

lepas tngok kale jengking 2, u g makan..?? makan kale jengking..??? waa...hebat...hehehe


http://syedspurs.blogspot.com/2010/12/gambar-hasil-dari-kamera-kuat-malacca.html