Sunday, November 7, 2010

Pizza ? .. Yummy !

erm .. ari ni best gler pergi enjoy ngan kawan x 2 ... pergi pizza hut ..mule2 cdang nak pergi Fatlisya ( x reti eje ) , pastu x jadi ape kes ntah ... pastu tibe timbul idea nak gi piza hut .. after have a long discussion among us , kiteorg sume setuju nk g pizza ...

Pastu bile sampai kat pizza , kiteorg naik atas cop meje ..pastu ade sorang akak yg kerja kat pizza hut tuh tnye brpe org ..kiteorg pun ckp 8 org ..pastu akak tuh ckp duduk kt meje pnjg tu lah sbb meje yg kite cop tuh 4 5 org jer ..HAHA malu gler ...pastu order ...lps order jerr , sume org terkapai2 kumpul duet ...HAHA order mcm2 tpi duet x kire ... plik btol ... pastu sempat ambik gambar la , mcm2 nnti dee dee msukkn gmbr tu dlm blog ea .. then , MAKAN ! .. dee dee order pizza xtremely 6 cheese ( yg terbaru ) , n da x ingat nme dye , mushroom soup n air pepsi ... lps siap bayar ... naseb baek duet cukup ..pastu peg jln2 ..msuk kedai ****** ... ngade ~~ perasan kedai dye canteek bley buat camtuh kt costumer ...ni kwn dee dee dye trlgar ade stu ptung ni , ptg tuh x jtuh pon tpi masalah salesgirl tuh marah kwan dee dee mcm patung tu jatuh patah ..geram btol ...

after that , gi kat CP ( centre point ) ..bru nak naik tngge .. mak nurin ( jiran dee dee ) kte da nak smpai ..dee dee blik ngan dye sbb yah dee dee de meeting pastu lps tuh ayah dee dee nk g kayuh so x leyh la ambik dee dee .. bgos r ..nurin pergi ngan dee dee , dee dee blek ngan nurin ..adil kn ? pastu blek .. and dee dee mndi ape sume and then blogging ..erm tu jelah nak cerite ..sori ari ni x de cerite menarik .. busy ? x lah busy sngt adelar sikit x 2 ...

nnti dee dee ltak gmbr dee dee g kat pizza ea .... bye .. <3

Author ,

X : Dee Dee Vyrmo Vyrmo , Momo's

Baca and comment banyak banyak!