Monday, November 15, 2010

pergh !!

pergh !! .. bengang gle ptg tdi .. dd tgh chat ngan ****** .. pastu tibe tibe je dye anta prkataan carut ke didi .. didi trkjut gler r .. first time dye ckp mcm tuh ke didi .. didi pon ckplah ke bf didi , amy nan qilah .. amy cakap , [ tau dah ..x sngke dye mcam tu .. dye bukan kwan sye .. ].. didi kbo plop ke qilah .. qilah ckp , [ tu bkn dye , tu adek dye , ******* skit prot dye g tnds .. skit prot ] .. qilah kbo dye da kutuk abes-abesan .. dye pon ape lgi .. nk join tek tpi masalahnye didi da remove dye from friend .. pastu didi add dye blek n didi hrap sngt2 yg die approve .. at last , dye approve jgak .. didi happy gler , da x sba nak kutuk dye blek .. 

then , didi kutuk dye abes-abesan2 r .. lps tuh dye x blas .. taw kcut prot .. pastu tuan dye ckp ... [ wei , mu ckp ngan aq ea ] .. didi pon ckp r yg adek dye carut kt didi .. dye kte jap3 , dye nk bce ..pastu dye ckp nk bgiatu kt mak dye .. didi tunggu ni ..didi setia mnunggu x sbar nk tgk reaksi adek die tu .. tuan dye ckap adek dye mnangis teresak 2 , x brhnti2 .. pastu dye minx maaf ..

hah ! pdan muke .. pndai sngt maen fb org ... tu la pdah nye ...tgn tu gatal sngt nk chat ngn didi , mulut tu gtal sngt nk carut kat didi .. PADAN MUKE !! mmg puas r ati didi .. tobak r ...
then , didi minx maaf r kat tuan dye tkot2 ape yg didi anta kat adek dye mne tau tuna dye plop yg trse .. ala .. mne la taw .. sblm trjdi pape yg laen , baek minx maap lu .. kata org2 tua " sediakn payung sblm hujan " ...
korang sume nk tau x CONVERSATION didi ngan ADEK DYE : ..

adek : setannggg !
didi   : wei .. bkpe ?
adek : mapuh mu r babi
didi : mu tu babi kbo ke aq
adek :mapuh r
didi : mnde2 mapuh2 , mu mapuh lu !!
adek : babi !
didi : wei .. mu sedo skit diri mu .. mu sedo skit ngan sape mu ckp ea .. aq tau ni bkn farzana yg tulis .. aq tau                               -ni adek dye ... dop pasa nok carut ke aq .. 
-bse bodo !!
-pukimak !!
-mu crut lu , aq crut prbih r

adek is not typing anymore ....

ni la conversation antara didi ngan adek tu ... didi x bnyk kutuk dye sbb dye x taw prkataan caurt2 ni .. taw  skit2 je .. bodo , babi, stan , mapuh tu je didi tau even pukimak tu pon didi x taw mksudnye n bljr prktaaan tu dri **** ..oke dokey { ayat nanac }
tu je la nk cerite so pngjaran bgi post ni jgn la kite cube untuk mengkhinati orang yang mempunyai pertalian darah dengan kite sesungguhnya orang itulah yang akan membantu kite suatu hari nanti ..
hahaha .. bgi cermah plop ..
:]

Baca and comment banyak banyak!